Prison and Probation Reform

Щодо стану справ у пенітенціарній системі

Щодо стану справ у пенітенціарній системі 

03.10.2017

ЗАПИТ НА ОТРИМАННЯ ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Враховуючи особливості пенітенціарного реформування в Україні упродовж 2016-2017 років та відсутність будь-якої статистичної інформації щодо функціонування пенітенціарної системи України, її органів та установ, прошу Вас надати інформацію з наступних питань:

  1. 1. Надати мені перелік документів, на підставі яких Міністерство юстиції України в особі Першого заступника Міністра юстиції України на спільній колегії МВС та Мін’юсту (10.02.2016) задекларувало, що «75 років не змінювалися стандарти функціонування установ виконання покарань».
  2. Надати мені перелік документів, на підставі яких Міністерство юстиції України в особі Першого заступника Міністра юстиції України на спільній колегії МВС та Мін’юсту (10.02.2016) задекларувало, що «структура пенітенціарної служби майже не змінювалася протягом 25 років Незалежності».
  3. Надати мені усі (будь-які) документи (включаючи нормативно-правові акти), якими визначається сутність поняття «повноцінна служба пробації», згадки про яке зустрічається в презентації пенітенціарної реформи Міністерства юстиції України (2016) та Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017).
  4. Надати мені інформацію, які саме працівники Міністерства юстиції України (ПІБ, посада) безпосередньо були відповідальні за підготовку презентації Міністерства юстиції України, представленій на спільній колегії МВС та Мін’юсту (10.02.2016).
  5. Надати мені інформацію, коли саме Міністр юстиції України затвердив презентацію Міністерства юстиції України щодо реформування пенітенціарної системи, представленій на спільній колегії МВС та Мін’юсту (10.02.2016), а також надати копію документу з таким візуванням.
  6. Надати мені інформацію, коли саме Перший заступник Міністра юстиції України затвердив презентацію Міністерства юстиції України щодо реформування пенітенціарної системи, представленій на спільній колегії МВС та Мін’юсту (10.02.2016), а також надати копію документу з таким візуванням.
  7. Надати мені інформацію, який саме працівник Міністерства юстиції України (ПІБ, посада) запровадив до обігу поняття «поліцейсько-карний апарат нагляду над ув’язненими», що зустрічається у Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017).
  8. Надати мені інформацію, коли саме Міністр юстиції України Петренко П.Д. затвердив проект Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017), а також надати копію документу з таким візуванням.
  9. Надати мені інформацію, коли саме заступник Міністра юстиції України Чернишов Д.В. затвердив проект Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017), а також надати копію документу з таким візуванням.
  10. Надати мені інформацію, з яких саме причин проект Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017), як на думку Міністра юстиції України, не потребував громадського обговорення.
  11. Надати мені інформацію, яка саме посадова особа Міністерства юстиції України (ПІБ, посада) ухвалила (прийняла рішення), що проект Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017) не потребував громадського обговорення.
  12. Надати мені копії усіх документів Міністерства юстиції України, якими визначено обсяг та межі політичної відповідальності Міністра юстиції України Петренка П.Д. за ініціювання та наслідки проведення пенітенціарної реформи в Україні в 2016 році, а також за прийняті управлінські рішення в процесі ініціації та реалізації зазначеної реформи.
  13. Надати мені копії усіх документів Міністерства юстиції України, якими визначено обсяг та межі політичної відповідальності Першого заступника Міністра юстиції України Севостьянової Н.І. за ініціювання та наслідки проведення пенітенціарної реформи в Україні в 2016 році, а також за прийняті управлінські рішення в процесі ініціації та реалізації зазначеної реформи.
  14. Надати мені копії усіх документів Міністерства юстиції України, якими визначено обсяг та межі політичної відповідальності Міністра юстиції України Петренка П.Д. за ініціювання та наслідки проведення пенітенціарної реформи в Україні в 2017 році, а також за прийняті управлінські рішення в процесі ініціації та реалізації зазначеної реформи.
  15. Надати мені копії документів Міністерства юстиції України, якими визначено обсяг та межі політичної відповідальності Першого заступника Міністра юстиції України Севостьянової Н.І. за ініціювання та наслідки проведення пенітенціарної реформи в Україні в 2017 році, а також за прийняті управлінські рішення в процесі ініціації та реалізації зазначеної реформи.
  16. Надати мені копії документів Міністерства юстиції України, якими визначено обсяг та межі політичної відповідальності заступника Міністра юстиції України Чернишова Д.В. за ініціювання та наслідки проведення пенітенціарної реформи в Україні в 2017 році, а також за прийняті управлінські рішення в процесі ініціації та реалізації зазначеної реформи.
  17. Надати мені інформацію та відповідні копії документів, за рішенням якої посадової особи (ПІБ, посада) окремі частини Концепції реформування (розвитку) пенітенціарної системи України (2017) були визначні як такі, що повинні мати гриф «для службового користування».
  18. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи були визначені як постачальники нового озброєння (зокрема стрілецької вогнепальної зброї) для кримінально-виконавчої служби України на 2017 рік.
  19. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи були визначені як постачальники нового озброєння (зокрема стрілецької вогнепальної зброї) для кримінально-виконавчої служби України на 2018 рік.
  20. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи наразі визначені Міністерством юстиції України як постачальники нових систем відеоспостереження для кримінально-виконавчої служби України на 2017 рік.
  21. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи наразі визначені Міністерством юстиції України як постачальники нових систем відеоспостереження для кримінально-виконавчої служби України на 2018 рік.
  22. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи наразі визначені Міністерством юстиції України як постачальники нової військової техніки для кримінально-виконавчої служби України на 2017 рік.
  23. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи наразі визначені Міністерством юстиції України як постачальники нової військової техніки для кримінально-виконавчої служби України на 2018 рік.
  24. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи наразі визначені Міністерством юстиції України як постачальники нових засобів зв’язку для кримінально-виконавчої служби України на 2017 рік.
  25. Надати мені інформацію про те, які саме юридичні особи наразі визначені Міністерством юстиції України як постачальники нових засобів зв’язку для кримінально-виконавчої служби України на 2018 рік.
  26. Надати мені інформацію, скільки злочинів було вчинено в установах та органах пенітенціарної системи України з 01.01.2017.
  27. Надати мені інформацію, скільки наразі кримінальних проваджень розслідуються слідчими кримінально-виконавчої служби України.
  28. Надати мені інформацію, скільки наразі слідчих кримінально-виконавчої служби України здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях, віднесених до підслідності кримінально-виконавчої служби України.
  29. Надати мені інформацію, коли слідчими кримінально-виконавчої служби України було відкрите перше кримінальне провадження.
  30. Надати мені інформацію, скільки обвинувальних актів було скеровано до судів слідчими кримінально-виконавчої служби України станом на момент отримання цього запиту.
  31. Надати мені інформацію, скільки сумарно грошового забезпечення (оклади, надбавки усіх видів, премії, будь-які інші види грошового забезпечення тощо) було виділено на слідчих Державної кримінально-виконавчої служби України у 2017 році.
  32. Надати мені інформацію, чи були забезпечені слідчі кримінально-виконавчої служби України службовим житлом та в якій кількості.
  33. Надати мені інформацію, чи були забезпечені слідчі кримінально-виконавчої служби України службовим транспортом та в якій кількості.
  34. Надати мені інформацію, яка саме посадова особа є керівником органу досудового розслідування Державної кримінально-виконавчої служби України.
  35. Надати мені інформацію, яка саме посадова особа є заступником керівника органу досудового розслідування Державної кримінально-виконавчої служби України.
  36. Надати мені інформацію, коли були проведені конкурси на посади слідчих кримінально-виконавчої служби України.
  37. Надати мені інформацію, скільки осіб брало участь у конкурсах на посади слідчих кримінально-виконавчої служби України.
  38. Надати мені інформацію, які особи були членами конкурсних комісій на конкурсах на посади слідчих кримінально-виконавчої служби України, а також та повний перелік таких осіб.

 

Залишити відповідь